Bundesliga: VFB Stuttgart, aproape de titlu

0
172

In penultima etapa din campionatul de fotbal al Germaniei, VFB Stuttgart s-a impus cu 3-2 la VFL Bochum si a profitat din plin de infringerile lui Werder Bremen si Schalke 04 pentru a se distanta decisiv in clasament.

Poate cea mai slab cotata echipa din cele care s-au batut la titlu in Germania, VFB Stuttgart, are sanse imense de a-si adjudeca trofeul inaintea ultimei. Stuttgart s-a impus cu 3-2 la Bochum si are nevoie de un egal acasa cu Energie Cottbus pentru a deveni campioana Germaniei.

Bochum a condus cu 1-0 si 2-1, goluri Schroder si Maltritz, insa Stuttgart a revenit de fiecare data, a egalat prin Hitslsperger si Gomez si s-a impus pe final, gol Jeronimo Cacau (foto).

Singura echipa care o mai poate impiedica pe Stuttgart este Schalke 04, formatie care a pierdut cu 0-2 la Dortmund, goluri Frei si Smolarek, si are mare nevoie de victorie acasa cu Arminia Bielefeld.

Werder Bremen a pierdut, 1-2 acasa, cu Eintracht Frankfurt, formatie la care Streit a jucat modest 78 de minute, si a iesit din lupta pentru titlu iar Bayern Munchen a dat recital la Cottbus, 3-0, la gazde Vlad Munteanu evoluind slab 68 de minute iar Sergiu Radu evoluind slab tot meciul.