BUNDESLIGA/ Punct si de la capat

0
102

După pauza prilejuită de preliminariile Campionatului Mondial, cursa nebună pentru titlul din Bundesliga se reia. Bayern speră să nu se mai încurce şi, în eventualitatea unui eşec al Herthei, să revină pe primul loc

Startul returului a fost unul sumbru pentru pentru gruparea campioană. Probleme, scandaluri şi chiar ameninţarea lui Klinsmann (foto) cu demiterea înainte de dubla cu Sporting din UEFA Champions League. De atunci lucrurile s-au schimbat. Bayern a umilit echipa lui Paulo Bento, eliminând-o cu un neverosimil 12-1 la general. Şi în campionat lucrurile au început să se “aşeze” bine pentru “bavarezi”, mai cu seamă că, în runda precedentă, echipa din Munchen a trecut cu 1-0 de Karlsruher SC în timp ce Hertha Berlin s-a împiedicat la Stuttgart şi a pierdut în faţa lui VfB cu 0-2. A mai rămas un singur punct ecart între marea surpriză a returului şi cel mai galonat club din Bundesliga, o lungime pe care Klinsmann speră să o anuleze chiar în etapă din week-end.

Bayern are meci greu în această rundă cu numărul 26, deplasare la Wolfsburg, trupa lui Felix Magath fi ind victorioasă în ultimele şapte meciuri. Nici Bayern nu stă rău, venind după o serie de trei partide în care şi-au adjudecat cele trei puncte puse în joc. Cu siguranţă însă, acesta este cel mai interesant meci. Hertha Berlin primeşte vizita Borussiei Dortmund, fosta câştigătoare a Ligii Campionilor fi ind, în momentul de faţă, abia pe nouă în clasament, la 12 puncte de “capitalişti”. Borussia rămâne însă întotdeauna, capabilă să bată pe oricine.

Tot la acest sfârşit de săptămână se mai joacă şi Hamburger SV-1899 Hoffenheim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here