Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

BUNDESLIGA/ Kahn o refuza pe Schalke!

Fostul mare portar al lui Bayern Munchen şi al naţionalei Germaniei a refuzat oferta venită de la Schalke 04, aceea de a deveni managerul acestei formaţii

După plecarea lui Andreas Muller, Schalke este în căutarea disperată a unui nou manager pentru club. Conducătorii formaţiei din Bazinul Ruhr şi-au îndreptat atenţia către Oliver Kahn, experienţa şi determinarea avute ca jucător recomandându-l pe fostul goalkeeper pentru viitorul echipei „albalbastre”. Din nefericire pentru ei acesta a refuzat, spunând că are alte priorităţi.

„Nici măcar nu iau în considerare oferta venită de la Schalke. Nu cred că este mişcarea potrivită pentru mine să preiau destinele acestei grupări. Am multe alte priorităţi iar în următoarea perioadă îmi voi petrece mult timp în Asia. Cred că această declaraţie spune totul şi neagă vehement o eventuală venire la Gelsenkirchen”, a spus Kahn în ziarul „bavarez” „TZ”.

Fostul antrenor al lui Bayern, Udo Lattek, este de acord că nici perioada şi nici clubul nu sunt potrivite pentru caracterul lui Oliver Kahn. „S-ar putea să ajungă un manager de succes, însă este clar că nu are experienţă acum şi mi se pare absolut normal să refuze oferta unui club precum Schalke, o formaţie care are probleme mari şi unde chiar şi dracul şi-ar rupe nasul dacă s-ar duce. La Gelsenkirchen este nevoie de un om care să fi e respectat de jucători şi care să aibă sânge rece, să nu tremure precum o fetiţă de grădiniţă în faţa conducătorilor. Cred că managerul ideal pentru Schalke nu a fost creat, încă”, a declarat Lattek pentru acelaşi cotidian, TZ.

557 de meciuri a jucat Olli Kahn pentru echipele din Bundesliga, 128 de la Karlsruher şi 429 la Bayern Munchen. echipă cu care a câştigat de opt ori titlul şi şi-a mai trecut în palmares şi Liga Campionilor în 2001, după fi nala cu Valencia, decisă la loviturile de la 11 metri.

Citeste mai multe!