Bundesliga: Bayern, scoasa din lupta pentru titlu

0
155

În derbiul etapei din Germania, VFB Stuttgart a învins cu 2-0 pe Bayern Munchen după o dublă a brazilianului Cacau (foto) şi practic a scos din lupta pentru titlu formaţia care încă deţine trofeul.

În ciuda micului plus avut de Bayern la posesia balonului, Stuttgart a dominat partida şi pe lângă dubla lui Cacau din prima repriză a ratat alte câteva ocazii importante de gol.

Într-un alt joc cu implicaţii în lupta pentru titlu, Schalke 04 a învins greu pe Energie Cottbus, 2-0, autogolul lui Rost şi reuşita lui Bordon, ambele venite în partea a doua, punând capăt speranţelor lui Vlad Munteanu şi Sergiu Radu de a pleca neînvinşi de pe terenul liderei.

Vlad Munteanu a fost integralist la oaspeţi, a jucat foarte slab şi a văzut un cartonaş galben, în timp ce Sergiu Radu a fost titular şi a jucat foarte slab până în minutul 69 când i-a cedat locul lui Ervin Skela.

Eintracht Frankfurt, din nou fără Albert Streit pe teren, a fost învinsă clar acasă de VFL Bochum, 3-0, goluri marcate de Gekas şi Joel Epalle, de două ori.

În celelalte meciuri de sâmbătă, Borussia Dortmund s-a impus cu 1-0 la Hertha Berlin, Bayer Leverkusen a învins cu 2-0 pe FC Nurnberg iar Arminia Bielefeld a câştigat surprinzător cu 3-2 la VFL Wolfsburg.

Schalke 04 are două puncte avans faţă de Werder Bremen, patru puncte faţă de VFB Stuttgart şi nouă faţă de Bayern Munchen cu numai patru etape înainte de finalul campionatului.