Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Buget marit pentru meciul de cupa Davis dintre Franta si Romania

Executivul a aprobat majorarea bugetului Agenţiei Naţionale pentru Sport cu 250.000 RON, bani care vor fi destinaţi finanţării cheltuielilor privind participarea reprezentativei României de tenis la meciul de Cupă Davis dintre echipele Franţei şi României.

Desfăşurarea meciului de tenis Franţa-România din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis este programată în perioada 8-10 februarie 2007, la Clermont Ferrand în Franţa.

Ministerul Finanţelor Publice este autorizat să introducă modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Cancelariei Primului-Ministru pe anul 2007.

Cu sumele rămase neutilizate până la data de 31 martie 2007 se reîntregeşte Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Amos News 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: