Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Buffon, netransferabil

Presedintele clubului italian de Serie B Juventus Torino, Giovanni Cobolli, a declarat, vineri, ca AC Milan nu poate sa-l transfere pe portarul Gianluigi Buffon la finalul sezonului, informeaza presa italiana citata de Channel4.

„Visele se pot impli, dar nu se intimpla tot timpul asa. In acest caz, de exemplu, realitatea este ca Buffon are contract cu Juventus, care expira in 2010, iar pentru a se ajunge la un transfer trebuie sa fie de acord ambele parti implicate”, a declarat, vineri, presedintele lui Juventus, Giovanni Cobolli, referitor la un eventual transfer al portarului Buffon la AC Milan.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: