Boya si Bozovici au semnat cu Rapid!

0
129

Atacantul camerunez Pierre Boya (foto) si mijlocasul muntenegrean Vladimir Bozovici, care au activat pina acum in Serbia, au semnat contracte pe trei ani si drept de prelungire pe inca unul cu Rapid, a declarat directorul tehnic al gruparii giulestene, Grigore Sichitiu.

“Boya si Bozivici sunt jucatorii Rapidului pentru urmatorii patru ani. Ambii au semnat contracte cu noi pe trei ani, plus drept de prelungire pe inca unul din partea clubului. Sunt doi jucatori valorosi care au demonstrat in campionatul Serbiei si care sunt sigur ca ne vor ajuta sa ne indeplinim obiectivele”, a spus Sichitiu.

Atacantul camerunez, care a jucat la Partizan Belgrad, a ajuns marti seara la Bucuresti, iar miercuri dimineata a efectuat vizita medicala la INMS.

“Din ce am inteles, totul a fost in regula la vizita medicala, nu s-a intimplat nimic deosebit. Dar deocamdata nu avem rezultatele complete, mai dureaza citeva zile pentru ca s-au facut toate testele specifice jucatorilor africani, toate analizele. Dar eu spun ca nu are cum sa aiba ceva. Nu a fost accidentat deloc in ultimii ani, iar la sirbi a trecut aceleasi teste de doua ori pe an”, a adaugat Sichitiu.

In virsta de 24 de ani, Boya va pleca in aceasta seara spre Camerun unde isi va petrece vacanta, urmind sa se intoarca la Bucuresti pe 19 iunie. La aceeasi data se va prezenta la reunirea lotului si mijlocasul Vladimir Bozovici, care a activat la OFK Belgrad, si care a efectuat deja vizita medicala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here