Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Boxing Day: Manchester United – Newcastle 4-3 (VIDEO)

Nebunie de „Boxing Day” pe teatrul viselor: Manchester United – Newcastle 4-3 (video)

Cei care au preferat să îşi petreacă a doua zi de Crăciun pe Old Trafford au fost, probabil, cei mai fericiţi dintre britanici, chiar dacă au pierdut tradiţionalele cumpărături de „Boxing Day”, când magazinele din Regat oferă reduceri spectaculoase şi înregistrează vânzări record. United şi Newcastle s-au bătut până în ultimul moment, dar câştig de cauză au avut „diavolii”, care au marcat în prelungiri prin Javier Hernandez şi urcă la şapte puncte de rivala locală, City, care nu s-a întors cu niciun punct de la Sunderland.

Meciul a debutat cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Sir Alex, James Perch reuşind să deschidă scorul pentru oaspeţi în minutul 4, după ce De Gea a respins greşit un şut nu foarte puternic al lui Demba Ba. Jonny Evans a reuşit egalarea în minutul 25, însă Newcastle a trecut din nou la conducere după ce acelaşi Evans a respins în propria poartă şutul-centrare al lui Simpson (28). O vină la fel de mare ca şi apărătorul „diavolilor” o are şi centralul partidei, care a trecut peste decizia asistentului şi a validat autogolul în ciuda unui offside uriaş în care se afla Ba.

United a revenit în joc după pauză prin reuşita frumoasă a lui Evra (58), diagonală la „firul ierbii” de la 18 metri. Cisse nu i-a dat nicio şansă lui De Gea (68) şi i-a adus din nou pe cei de la Newcastle la conducere, însă numai pentru trei minute – van Persie înscrie la a doua încercare şi totul părea să meargă către un echitabil 3-3.

Cireaşa de pe tort pentru suporterii lui United a fost aşezată chiar în ultimele minute ale întâlnirii: Carrick îl găseşte cu o pasă de geniu pe Javier „Chicharito” Hernandez, iar mexicanul înscrie fără ezitare pentru 4-3.

Între timp, City pierde pe terenul celor de la Sunderland, iar Manchester United are 7 puncte peste rivali şi principala şansă la titlul din Premier League în acest sezon.

1972 – ultima victorie a celor de la Newcastle United pe Old Trafford

Citeste mai multe!