Boxele de depozitare, spatii depozitare perfecte pentru a-ți păstra lucrurile în siguranță

Pentru cei care locuiesc la curte, depozitarea lucrurilor de care nu mai au nevoie, dar la care încă nu sunt dispuși să renunțe este ceva mai ușoară. Ai la dispoziție o magazie, un hambar ceva, chiar și un șopron, unde acestea pot fi păstrate, și nu de puține ori sunt lăsate și în curte, acoperite simplu, doar cu o prelată. Pentru cele mai delicate se optează pentru podul casei și gata, problema este rezolvată. Cu totul altfel stau lucrurile atunci când vine vorba despre cei care locuiesc la bloc, în marile orașe, unde varianta de a avea un spațiu de depozitare doar al tău reprezintă un lux. Din fericire, acum lucrurile au început să se schimbe în această privință, pentru că a apărut un nou tip de afacere – cel puțin pentru români, respectiv închirierea de spatii depozitare, perfecte pentru a păstra, în cele mai bune condiții, piese de mobilier de mari dimensiuni sau orice altceva pentru care, momentan, nu mai ai loc în casă, sau nu se mai potrivește cu amenajările interioare moderne la care ai apelat.

 

Amintirile dintr-o cutie

 

Cu siguranță, românii sunt genul de oameni care nu se depart prea ușor de lucrurile lor, chiar dacă sunt vechi și nu le mai folosesc la nimic. Sunt amintiri prețioase rămase de la cei dragi trecuți în neființă, sau poate avem de a face cu prima canapea cumpărată drept mobilă de casă nouă. Nu mai spunem și de mulțimea de obiecte de decor care s-a adunat de-a lungul timpului. Din fericire, ai înțeles că o casă modernă este una nu atât de încărcată, așa că ai decis să faci unele schimbări. Dar… nici la lucrurile vechi nu ești pregătit încă să renunți. Nicio problemă, de acum poți apela la boxele de depozitare de închiriat, pentru a-ți adăposti în cele mai bune condiții și în deplină siguranță toate acele bunuri.

 

Avantaje la care nu te-ai fi gândit

 

Există o mulțime de avantaje de care te poți bucura atunci când apelezi la o astfel de soluție, în afară de cel evident, de păstrare a lucrurilor tale. Hai să descoperi alături de noi câteva dintre ele.

Ferit de intemperii, dar și de rozătoare

 

Un astfel de spațiu este bine închis, așa că anumiți dăunători, sau chiar rozătoarele, nu au acces la el. Și, dacă te gândești cumva că ar putea fi unele probleme cauzate și de factorii de mediu, atunci mai bine renunță de pe acum la acest gând, deoarece dacă apelezi la o firmă profesionistă, toate aceste probleme… nu există.

 

Aerisire naturală

 

Știi și tu că atunci când stau prea mult într-un loc, obiectele, piesele vestimentare și nu numai, prind un miros specific, de aer închis cum se spune. Din fericire, deși sunt bine închise pentru a fi protejate de intemperii sau rozătoare/alți dăunători, există un sistem de aerisire naturală care va evita neplăcerea de mai sus. Chiar dacă au trecut săptămâni sau chiar luni bune de când nu ai mai venit pe aici să aerisești, bunurile tale nu vor mirosi niciodată a închis.

 

Protecție anti-incendiu

 

Este și normal să te gândești că oricând se poate întâmpla un incident neplăcut și un incendiu să distrugă tot ce ai depozitat tu în același spațiu. Renunță la astfel de gânduri, pentru că boxele sunt tratate cu substanțe ignifuge, astfel încât acest risc pur și simplu să nu existe.

 

Supraveghere permanentă

 

Există o singură cheie pentru fiecare boxă în parte, care este înmânată doar acelei persoane care a închirat depozitul, așa că nimeni altcineva nu are acces la bunurile tale păstrate acolo. De asemenea, există pază umană și supraveghere video, astfel încât tu să ai certitudinea că totul este în perfectă ordine și nu primești vreun telefon că boxa ta a fost ținta unor răufăcători.

 

Care sunt condițiile de închiriere

 

În pofida unor persoane cărora se pare că le place să își dea cu părerea despre orice, deși sunt în necunoștință de cauză, condițiile de închiriere nu sunt atât de aspre. De obicei se încheie pe o lună de zile, dar este nevoie să mai plătești și o garanție pentru încă o 30 de zile. Totul este simplu, la vedere, fără comisioane sau costuri ascunse care te pot lua prin surprindere.

Referitor la prețuri, acestea sunt diferite, în funcție de dimensiunile boxei de depozitare pentru care ai optat. Prin urmare, gândește-te bine care ar fi spațiul de care ai nevoie, și închiriază o boxă care să corespundă acestuia. Nu are rost să apelezi la una mare dacă tu nu ai de pus la păstrare doar niște cutii cu obiecte de décor, nu crezi?

 

Mutatul este mult mai simplu!

 

Ai reușit să te muți din casa cea veche într-una nouă și ceva mai spațioasă? Atunci cu siguranță ai nevoie de un spațiu unde bunurile tale să fie depozitate în bune condiții, până reușești să termini cu zugrăveala, montatul gresiei sau al parchetului, sau orice alte îmbunătățiri vrei tu să faci. Aici intervine marele avantaj pe care ți-l oferă aceste boxe de depozitare de închiriat, unde lucrurile tale sunt păstrate și te așteaptă să le amplasezi în noua locuință. Sau, eventual, le poți lăsa acolo pentru altă data, și acum să îți cumperi ceva nou, mai modern și mai pe placul tău. Doar se știe că tendințele modei sunt destul de capricioase, și oricând pot reveni în actualitate anumite piese de mobilier sau decorațiuni pe care tu le ai deja, depozitate în condiții excelente! Totul este mult mai simplu atunci când apelezi la spațiile de depozitare de închiriat!

 

 

 

Stiri recente

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online din luna iulie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în luna iulie 2022, informează iqads.ro. Este...