Borcea il trimite pe Moti la Lazio – Urmeaza Lobont?

Dupa transferul definitiv al lui Radu Stefan, Lazio l-a imprumutat astazi si pe Moti. Dinamo va castiga circa 4 milioane de euro daca Moti va convinge la Lazio, intr-un an de zile.

Gaura in defensiva cainilor

Dupa ce a cazut varianta revenirii in Stefan cel Mare a lui Radu Stefan, Cosmin Moti a pleacat la Lazio, lansand defensiva „cainilor rosii” descoperita. Sefii lui Dinamo trebuie sa gaseasca acum un inlocuitor pentru Moti, ei fiind deja in cautarea unui fundas central, primul vizat fiind Mardare de la Fc Vaslui.

Urmeaza Lobont?

Dupa Radu Stefan (transferat definitiv) si Cosmin Moti (imprumutat pentru un an), un alt jucator dinamovist este in atentia lazialilor. Portarul Bogdan Lobont a fost unul dintre piesele de baza ale dinamovistilor in sezoanele trecute, dar si unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei de la Euro.

Astfel, sefii lui Lazio si-au manifestat de ceva timp intentia de a transfera portarul nationalei Romaniei si al lui Dinamo, iar odata cu finalizarea trativelor pentru Stefan si Moti, este foarte posibil sa inceapa cele pentru Bogdan Lobont. Daca Moti va fi pastrat de Lazio, iar pentru Lobont se va ajunge la o intelegere, este foarte probabil ca sefii lui Dinamo sa dea un tun financiar, castigand peste 10 milioane de euro din transferul celor trei.