Borcea este multumit dupa Dinamo 2-1 Nantes: ”Toate posturile sunt acoperite”

0
134

Dinamo Bucureşti a învins cu scorul de 2-1 formaţia franceză de fotbal FC Nantes, promovată în prima ligă, duminică seara, la Albertville, în primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Franţa.

Pe un teren îmbibat de o ploaie torenţială care a căzut pe tot parcursul meciului, dar bun pentru fotbal, FC Nantes a deschis scorul în minutul 16, prin Bekamenga. Dinamo a evoluat ofensiv, a reuşit să egaleze prin Gabriel Torje (28), cu un şut de la marginea careului, şi a preluat avantaj după golul marcat de Florin Bratu (34), lansat excelent de Ropotan. În repriza a doua Dinamo şi-a creat mai puţine ocazii de gol, dar a controlat partida.

Intervievat dupa meci, actionarul Cristi Borcea a declarat:

“Avem un lot bun şi aşteptări şi mai mari. Toate posturile sînt acoperite, nu mai avem nevoie să aducem jucători. Moţi şi Lobonţ nu pleacă nicăieri, vrem şi trebuie să cîştigăm titlul!”

Antrenorul Mircea Rednic a început cu echipa:

E. Dolha – Blay, Moţi, Izvoranu, Pulhac – Ropotan – Torje, Boştină, I. Iordache – Fl. Bratu, Dănciulescu. În partea a doua au evoluat: Matache – Homei, Galliquio, L. Goian, Diabate – Adrian Cristea, Ropotan, Attoukoura, Alberto Thiago – Andrei Cristea (D. Grigore, 85), Miranda (Damaschin, 75).

La finalul partidei, Rednic a declarat:

“Nu fac rabat de la efort, chiar dacă unii se mai plîng. Mai am nevoie de cîţiva jucători, campionatul e lung. Am cîteva posturi de care nu sînt mulţumit. Nu cred că mai pleacă vreun jucător. Nu ştiu care e situaţia lui Lobonţ, dar sper să nu plece. El va veni mîine în Franţa. Moţi mai trebuie să rămînă un an la noi”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here