Boloni: Poate Copos a ales pe altcineva

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat ca nu a renuntat la ideea de a prelua functia de antrenor al echipei Rapid, dar crede ca George Copos a ales “pe altcineva”, dupa ce nu a reusit sa il contacteze la telefon vineri seara.

“Eu nu am renuntat. Dar poate domnul Copos a ales pe altcineva, pentru ca am incercat sa dau de dinsul vineri seara, destul de tirziu e adevarat, si nu am reusit. Eu am analizat oferta primita si bineinteles ca e foarte interesanta. Dar pentru a putea lua o decizie am nevoie de anumite detalii de functionare a clubului”, a spus tehnicianul.

Boloni sustine ca sunt “citeva necunoscute” in oferta primita de la Rapid la care incearca sa gaseasca raspuns, dar a precizat ca acestea nu sunt legate de bani.

“Eu am citeva intrebari pentru domnul Copos si de aceea am incercat sa vorbim la telefon. Sunt citeva necunoscute in contractul pe care l-am primit si in nici un caz nu e vorba de bani aici. Si este nevoie de o discutie pentru a le elucida. Se spune ca am mina libera, ca am nu stiu ce, dar nu stiu ce inseamna asta. Trebuie sa aflu exact”, a mentionat Boloni.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...