Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Blatter: Fotbalul nostru este bolnav

Presedintele FIFA, Sepp Blatter, a calificat fotbalul din ziua de astazi drept „bolnav”, facand referire la interesele financiare s la violenta de pe stadioane.

„Astazi, fotbalul nostru este bolnav. Trebuie sa-i dam medicamente, este responsabilitatea noastra. Din ce in ce mai mult, interesele economice predomina, desi uneori suntem incapabili, chiar si in tarile bogate, sa avem stadioane sigure. Violenta este in interiorul stadioanelor, iar jucatori foarte bine platiti ajung sa se ia la bataie, cum s-a intimplat la Cardiff (in finala Cupei Ligii Angliei, dintre Chelsea si Arsenal) sau la Valencia (in optimile de finala ale Ligii Campionilor dintre Valencia si Internazionale Milano)”, a spus Blatter.

Presedintele FIFA a ma spus: „Unde se indreapta sportul nostru, daca jucatorii incep sa se bata? Fotbalul este la fel de bolnav cind ne uitam la toate cazurile de coruptie constatate de federatii si asociatii. Am constatat o ingrijoratoare recrudescenta a actelor de violenta in timpul recentelor intilniri de fotbal, atit pe stadion, cit si in jurul acestuia, unele dintre incidente soldindu-se cu pierderi de vieti omenesti. Vreau o politica de toleranta zero, iar UEFA isi va face treaba pentru a pune capat incidentelor pe terenurile de fotbal”.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: