Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Bilete pentru Romania – Albania, de la 10 lei

Biletele pentru meciul Rominia – Albania, care va avea loc la 21 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, in grupa G de calificare la CE 2008, costa 10 lei la peluza, 20 de lei la tribunele I si II si 50 de lei la tribuna 0, informeaza FRF.

FRF mentioneaza ca diferenta fata de preturile de pina acum va fi suportata de sponsorii oficiali si ca o mare parte a veniturilor realizate va fi directionata in scopuri caritabile.
Tichetele vor fi puse in vinzare luni, la ora 10.00, la casele de bilete ale stadioanelor National, Dinamo, Steaua si Giulesti-Valentin Stanescu.

Peluza I va fi inchisa in totalitate, urmind sa fie vindute bilete doar la peluza a II-a. In ceea ce priveste sectoarele 29 si 30 ale peluzei a II-a, acestea vor fi rezervate exclusiv copiilor de pina la 16 ani si pensionarilor, acestia urmind sa aiba acces gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie.

Casele de bilete vor fi deschise zilnic (inclusiv in ziua meciului), intre orele 10.00-16.00. In afara biletelor puse in vinzare la stadionul National, au mai fost repartizate urmatoarele cantitati: 3.000 de bilete la tribuna I la stadionul Steaua, 3.000 de bilete la tribuna a II-a la stadionul Giulesti-Valentin Stanescu si 3.000 de bilete la peluza a II-a la stadionul Dinamo.

 

Citeste mai multe!