Bernd Schuster, din vara la Real Madrid

0
99

Antrenorul echipei Getafe, Bernd Schuster, urmeaza sa îl înlocuiasca în aceasta vara pe italianul Fabio Capello la conducerea tehnica a formatiei Real Madrid, sustine, joi, cotidianul AS.

Schuster, în vârsta de 47 de ani, este mentionat în mod regulat de presa sportiva spaniola ca posibil înlocuitor al lui Capello, la fel ca si antrenorul echipei Chelsea, Jose Mourinho, si tehnicianul formatiei Liverpool, Rafael Benitez.

Potrivit AS, presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, l-ar fi ales pe Schuster sa ocupe postul de antrenor principal începând cu data de 1 iulie.

Jurnalul mentioneaza ca Fabio Capello, ale carui câstiguri anuale sunt estimate la 4 milioane de euro si care are contract cu Real Madrid pâna în 2009, va primi drept compensatie salariul pe un an.

Schuster, fost international german, a jucat o perioada lunga (1980-1993) în Spania, mai întâi la FC Barcelona, apoi la Real si la Atletico Madrid. El antreneaza formatia Getafe din sezonul trecut.

Bernd Schuster o reputatie de antrenor care favorizeaza fotbalul ofensiv si al carui talent de conciliator va fi util în vestiarul lui Real, divizat de Capello, potrivit AS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here