Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Benzema, premiul UEFA pentru Jucătorul anului

Karim Benzema (Real Madrid) a primit premiul UEFA pentru Jucătorul Anului, la Istanbul, cu ocazia tragerii la sorţi din Ligii Campionilor.

Pentru acest premiu au mai fost nominalizaţi Thibaut Courtois şi Kevin de Bruyne.

Benzema a fost ales jucătorul sezonului 2021/2022 în Liga Campionilor. El a câştigat în acest an LC cu Real Madrid pentru a cincea oară. În 2022, Benzema a câştigat şi campionatul Spaniei, Supercupa Spaniei şi Supercupa Europei.

Jucătoarea anului a fost aleasăAlexia Putellas. Mai erau nominalizate Beth Mead şi Lena Oberdorf.

Alexia Putellas, de la FC Barcelona, este deţinătoarea Balonului de Aur european 2021. Și a fost desemnată în acelaşi an drept cea mai bună jucătoare de către UEFA. Putellas s-a accidentat însă grav în timpul Europenelor feminine, în iulie 2022. Și va lipsi de pe gazon cel puţin 11 luni.

Antrenorul anului a fost ales Carlo Ancelotti (Real Madrid). IEl câştigat în acest an campionatul Spaniei cu Real Madrid. Și a devenit primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor.

Mai erau nominalizaţi pentru trofeul de antrenorul anului Josep Guardiola (Manchester City) şi Jurgen Klopp (Liverpool).

Antrenorul anului în fotbalul feminin a fost aleasă Sarina Wiegman. Ea a adus naţionalei feminine a Angliei titlul european, cucerit în luna iulie a acestui an, într-o finală cu Germania.

Fostul tehnician Arrigo Sacchia primit Premiul Preşedintelui UEFA. “Arrigo Sacchi a fost un vizionar ca antrenor. Nu s-a temut niciodată. Am un mare respect pentru domnul Sacchi”. a spus şeful UEFA, Aleksander Ceferin.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...