BenQ, al zecelea sponsor al Campionatului European din 2008

0
102

Compania taiwaneză BenQ a anunţat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă că este cel de-al zecelea sponsor al Campionatului European de fotbal din Austria şi Elveţia din 2008.

Decizia celor de la BenQ de a participa ca sponsori la turneul final de anul viitor vine ca urmare a succesului a avut de firma taiwaneză pe piaţa europeană după Campionatul European din urmă cu patru ani.

Sponsorizarea de la Euro 2004 a avut un rol important în creşterea vânzărilor de produse BenQ dar şi în consolidarea relaţiilor firmei cu partenerii de afaceri şi creşterea notorietăţii firmei în Europa.

Prin sponsorizarea lui Euro 2008, BenQ vrea să demonstreze preocuparea companiei pentru investiţiile din Europa şi eforturile continue de a deveni un nume în această zonă.

Conform comunicatului de presă BenQ, Michel Platini, noul preşedinte UEFA, s-a declarat încântat de posibilitatea de a ura din nou bun venit firmei BenQ în rândul sponsorilor Campionatului European şi această cu interes desfăşurarea acestei colaborări ce continuă colaborarea de la Euro 2004.

Campionatul European de fotbal din 2008 se va disputa în Austria şi Elveţia începând cu 7 iunie şi este de aşteptat ca cifra de telespectatori să depăşească recordul din 2004 de 7,9 miliarde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here