Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

BenQ, al zecelea sponsor al Campionatului European din 2008

Compania taiwaneză BenQ a anunţat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă că este cel de-al zecelea sponsor al Campionatului European de fotbal din Austria şi Elveţia din 2008.

Decizia celor de la BenQ de a participa ca sponsori la turneul final de anul viitor vine ca urmare a succesului a avut de firma taiwaneză pe piaţa europeană după Campionatul European din urmă cu patru ani.

Sponsorizarea de la Euro 2004 a avut un rol important în creşterea vânzărilor de produse BenQ dar şi în consolidarea relaţiilor firmei cu partenerii de afaceri şi creşterea notorietăţii firmei în Europa.

Prin sponsorizarea lui Euro 2008, BenQ vrea să demonstreze preocuparea companiei pentru investiţiile din Europa şi eforturile continue de a deveni un nume în această zonă.

Conform comunicatului de presă BenQ, Michel Platini, noul preşedinte UEFA, s-a declarat încântat de posibilitatea de a ura din nou bun venit firmei BenQ în rândul sponsorilor Campionatului European şi această cu interes desfăşurarea acestei colaborări ce continuă colaborarea de la Euro 2004.

Campionatul European de fotbal din 2008 se va disputa în Austria şi Elveţia începând cu 7 iunie şi este de aşteptat ca cifra de telespectatori să depăşească recordul din 2004 de 7,9 miliarde.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: