Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Benfica a trecut pe doi in Superliga

Viitoarea adversara a „alb-roşilor” din şaisprezecimile Cupei UEFA, Benfica Lisabona, a trecut la limita de Belenses, intr-un meci contand pentru etapa a 16-a a campionatului portughez. Simao Sabrosa a deschis scorul pentru oaspeţi, in minutul 12, scorul devenind 2-0 in minutul 36, după reuşita lui Luisao.Ccu patru minute înainte de final, Belenenses a redus din diferenţă, prin golul marcat de Silas.


Benfica ocupă locul secund în clasament, cu 35 de puncte, la cinci puncte in spatele liderului FC POrto, si cu doua mai mult de cat Sporting care are însă un meci mai puţin disputat.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: