Beckham, laudat dupa revenirea la nationala Angliei

Mijlocasul lui Real Madrid, David Beckham, a fost laudat de presa engleza dupa ce a revenit in echipa nationala a Angliei in meciul amical de vineri seara, cu Brazilia, terminat la egalitate, scor 1-1.
“Nu trebuie sa te gandesti prea mult ca sa vezi un adevarat atlet. Pentru a obtine performanta in sport, trebuie sa ai abilitatea de a face miracole, iar miracolele nu vin de la oameni care vad viata in sabloane”, a scris The Times.

“Atletii traiesc de cele mai multe ori intr-o lume fantastica. Beckham a venit si si-a salvat antrenorul, echipa si tara”, se mai arata in cronicile din presa engleza.

“Victoria putea sa nu fie de partea gazdelor, dar scenariul a prevazut ca el sa fie eroul serii”, scrie The Guardian despre mijlocasul englez.

The Independent scrie ca brazilienii nu au inteles niciodata fascinatia englezilor pentru Beckham. “Trebuie sa aprecieze mai mult rolul sau in echipa, dupa o intoarcere care a ilustrat ca Beckham este de cele mai multe ori singurul om care are puterea sa duca echipa dupa el”, au mai scris jurnalistii englezi.

Anglia va disputa urmatorul meci oficial miercuri, in Estonia, intr-o partida din Grupa E a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2008.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...