Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Beckham: Jumatate din America nu a auzit de mine

Fotbalistul englez David Beckham va evolua, din vara, in Statele Unite, pentru LA Galaxy. Actualul jucator al Realului nu considera ca transferul un pas inapoi, ci il priveste ca pe o adevarat provocare.

„Eu nu consider plecarea in SUA o semiretragere. O vad ca pe o noua provocare in viata mea si un pas inainte. Era important pentru mine sa ajung acolo la o virsta la care sa fiu capabil sa joc la nivel inalt. Nu este vorba doar de cariera mea de jucator. Este ideea de a fi un ambasador pentru MLS si a duce fotbalul la un alt nivel in SUA. As fi prost daca m-as gindi ca pot sa il fac la fel de important ca baseball-ul, baschetul si fotbalul american. Acest lucru nu se va intimpla. Nu merg acolo cu gindul ca voi schimba totul. Scopul meu este sa ajut copiii din America sa se bucure de fotbal. Probabil jumatate din America nici nu a auzit de mine”, a explicat Beckham.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: