Beckham: Jumatate din America nu a auzit de mine

Fotbalistul englez David Beckham va evolua, din vara, in Statele Unite, pentru LA Galaxy. Actualul jucator al Realului nu considera ca transferul un pas inapoi, ci il priveste ca pe o adevarat provocare.

“Eu nu consider plecarea in SUA o semiretragere. O vad ca pe o noua provocare in viata mea si un pas inainte. Era important pentru mine sa ajung acolo la o virsta la care sa fiu capabil sa joc la nivel inalt. Nu este vorba doar de cariera mea de jucator. Este ideea de a fi un ambasador pentru MLS si a duce fotbalul la un alt nivel in SUA. As fi prost daca m-as gindi ca pot sa il fac la fel de important ca baseball-ul, baschetul si fotbalul american. Acest lucru nu se va intimpla. Nu merg acolo cu gindul ca voi schimba totul. Scopul meu este sa ajut copiii din America sa se bucure de fotbal. Probabil jumatate din America nici nu a auzit de mine”, a explicat Beckham.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...