Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Becali:

Finantatorul Stelei, Gigi Becali (in imagine), a declarat ca Steaua a pierdut la Iasi, scor 1-2, pentru ca nu a jucat cu determinare.

„Iasiul a jucat cu determinare, asa trebuia sa joace si Steaua. La fel a jucat si CFR-ul aseara cu Craiova. Speram sa le dam vreo patru, dar nu a fost sa fie. Daca mai sunt sanse la titlu? Mai sunt, dar nu daca jucam asa”, a declarat Becali.

Patronul din Ghencea a declarat ca nu poate acuza echipa, pentru ca este abia primul meci dupa perioada de pregatire din iarna.

„Nu sunt suparat pe Nicolita. Sunt dezamagit, dar nu pot acuza echipa, e doar primul meci. Am dat doua milioane pe Dayro Moreno si a fost rezerva! Asta nu este Steaua pe care am vrut-o eu”, a incheiat Becali.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: