BECALI: ”SINGURA DECIZIE CARE SE POATE LUA ESTE 3-0 PENTRU STEAUA”

0
99

Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali (foto), a declarat, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in cazul in care Comisia de Disciplina a FRF nu va decide ca ros-albastrii sa castige la masa verde intalnirea cu Rapid, incheiata in minutul 74 din cauza obiectelor aruncate din tribuna, formatia din Ghencea va reclama hotararea la tribunalul sportiv de la Lausanne, informeaza NewsIn.

“Rejoc meciul asta vreodata? Nu exista asa ceva! FIFA si UEFA au vazut. Decizia este 3-0 pentru Steaua suta la suta. FIFA si UEFA spun toleranta zero in astfel de cazuri. Daca se da o alta decizie, ma duc si fac reclamatie la FIFA si UEFA si ne vor suspenda toate echipele din cupele europene. Mergem la tribunalul de la Lausanne daca se rejoaca meciul cu Rapid”, a declarat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a dezmintit acuzatiile conform carora el a regizat intimplarile din Giulesti.

“Cum poti sa crezi ca Becali a regizat ca Pancu sau Nesu sa se loveasca la marginea terenului sau ca o bricheta metalica sa-l loveasca in cap si nu in mina sau picior pe arbitru?”, a comentat Becali declaratiile rivalilor de la Rapid.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here