Becali: Nu-l dau pe Thereau la Rapid

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali (foto), a declarat dupa ce a fost vizitat de actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a negocia transferul atacantului francez Cyril Thereau, ca nu il va vinde pe fotbalist gruparii giulestene.

“Dom’ne, cu mine vorbesti direct. A zis ca il vrea pe Thereau. Bravo, pe Thereau nu-l dau la Rapid. Am zis ca i-l dau pe Elton, d-aia a fugit. Duceti-va dupa el!”, a spus Becali, referindu-se la Copos, care a fugit de reprezentantii presei.

“De ce sunteti disperati asa, e rusinos sa alergati asa dupa oameni”, a spus Copos cind a fost ajuns de ziaristi.

“Am venit hotarit sa discutam transferul lui Thereau si n-am ajuns la o concluzie. Am discutat doar despre Thereau, nu despre Buga. Ne dorim transferul unui atacant de viteza si acesta este Thereau. Am incercat sa-l conving. El a cerut 3 milioane, dar mi se pare foarte mult. Cred ca pretul corect e 1,5 milioane. Daca are Rapid bani de Thereau? Da, cu siguranta, daca e nevoie”, a spus el.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...