Becali asteapta o oferta pentru Niculae de la Auxerre

0
111

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca a contactat deja clubul Auxerre pentru fostul atacant rapidist Daniel Niculae si ca asteapta o oferta de pret.

“Am comunicat deja cu Auxerre, o sa ne dea o oferta de pret. Ramane sa vorbim cu jucatorul, poate vrea sa-si aduca si impresarul, cum vrea… O sa vorbeasca cu presedintele Valeriu Argaseala sau cu Olaroiu sa negocieze. O sa-l pun pe varul meu (n.r. – Virgil Becali) sa vorbeasca cu Giovani, ca el e impresarul jucatorului, ca ei doi se inteleg, sa-l aduca pe Daniel Niculae. Sa-si stearga vina ca l-am adus pe Elton, ca el a insistat si am vrut sa-i fac pofta”, a spus Becali.

Daniel Niculae a declarat, miercuri, ca nu va juca la rivalele echipei Rapid in cazul in care va reveni in Romania, raspunzand astfel unei afirmatii facute in zilele trecute de Gigi Becali, care s-a declarat interesat de fostul jucator rapidist. Impresarul Victor Becali a declarat, tot miercuri, ca Steaua ar putea sa-l transfere pe fostul atacant rapidist Daniel Niculae daca ar accepta sa plateasca minimum 3,3 milioane de euro transferul de la actualul sau club Auxerre si 700.000 de euro salariul anual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here