Becali asteapta o oferta pentru Niculae de la Auxerre

0
180

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca a contactat deja clubul Auxerre pentru fostul atacant rapidist Daniel Niculae si ca asteapta o oferta de pret.

“Am comunicat deja cu Auxerre, o sa ne dea o oferta de pret. Ramane sa vorbim cu jucatorul, poate vrea sa-si aduca si impresarul, cum vrea… O sa vorbeasca cu presedintele Valeriu Argaseala sau cu Olaroiu sa negocieze. O sa-l pun pe varul meu (n.r. – Virgil Becali) sa vorbeasca cu Giovani, ca el e impresarul jucatorului, ca ei doi se inteleg, sa-l aduca pe Daniel Niculae. Sa-si stearga vina ca l-am adus pe Elton, ca el a insistat si am vrut sa-i fac pofta”, a spus Becali.

Daniel Niculae a declarat, miercuri, ca nu va juca la rivalele echipei Rapid in cazul in care va reveni in Romania, raspunzand astfel unei afirmatii facute in zilele trecute de Gigi Becali, care s-a declarat interesat de fostul jucator rapidist. Impresarul Victor Becali a declarat, tot miercuri, ca Steaua ar putea sa-l transfere pe fostul atacant rapidist Daniel Niculae daca ar accepta sa plateasca minimum 3,3 milioane de euro transferul de la actualul sau club Auxerre si 700.000 de euro salariul anual.