Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Becali a preluat Gloria Buzau

Patronul Gloriei Buzau, Aurel Brebeanu, a cedat pachetul majoritar de actiuni unui om de afaceri din Bucuresti, Costel Bucur, contra sumei de 500.000 de euro, dar adevaratul proprietar este finantatorul FC Steaua, Gigi Becali (foto).

Aurel Brebeanu si Gigi Becali au batut deja palma, dar tranzactia va deveni operativa din momentul in care Gloria Buzau va promova in Liga I.

Zilele trecute a avut loc o intilnire intre patronul Stelei, cel al Gloriei Buzau si antrenorul Viorel Ion, in urma careia s-au stabilit detaliile intregii afaceri. Pentru ca ar fi contar regulamentului, numele lui Gigi Becali nu va aparea in niciun document oficial.

Finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali, i-a promis lui Viorel Ion si intarirea lotului pentru a putea face fata in prima liga.

„In discutie sunt jucatorii care nu vor mai intra in vederile lui Cosmin Olaroiu, dar si fotbalisti imprumutati sezonul trecut la alte echipe. Din ce am discutat cu Gigi Becali, daca vom promova, avem promisiunea ca vom putea conta pe Bostina, Gigel Coman, Stelian Stancu si Simion”, a declarat antrenorul-jucator al echipei Gloria, Viorel Ion.

Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Gloria Buzau ocupa locul 2 in clasamentul seriei I din Liga a II-a, cu 56 de puncte, cu doua mai putin decit liderul Delta Tulcea.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: