Becali a preluat Gloria Buzau

0
186

Patronul Gloriei Buzau, Aurel Brebeanu, a cedat pachetul majoritar de actiuni unui om de afaceri din Bucuresti, Costel Bucur, contra sumei de 500.000 de euro, dar adevaratul proprietar este finantatorul FC Steaua, Gigi Becali (foto).

Aurel Brebeanu si Gigi Becali au batut deja palma, dar tranzactia va deveni operativa din momentul in care Gloria Buzau va promova in Liga I.

Zilele trecute a avut loc o intilnire intre patronul Stelei, cel al Gloriei Buzau si antrenorul Viorel Ion, in urma careia s-au stabilit detaliile intregii afaceri. Pentru ca ar fi contar regulamentului, numele lui Gigi Becali nu va aparea in niciun document oficial.

Finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali, i-a promis lui Viorel Ion si intarirea lotului pentru a putea face fata in prima liga.

“In discutie sunt jucatorii care nu vor mai intra in vederile lui Cosmin Olaroiu, dar si fotbalisti imprumutati sezonul trecut la alte echipe. Din ce am discutat cu Gigi Becali, daca vom promova, avem promisiunea ca vom putea conta pe Bostina, Gigel Coman, Stelian Stancu si Simion”, a declarat antrenorul-jucator al echipei Gloria, Viorel Ion.

Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Gloria Buzau ocupa locul 2 in clasamentul seriei I din Liga a II-a, cu 56 de puncte, cu doua mai putin decit liderul Delta Tulcea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here