BCR a lansat aplicatia de mobil “Hai Samurai”

Banca Comerciala Romana (BCR), Partener Oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a lansat aplicatia de mobil „Hai Samurai” prin care iubitorii de sport si fanii sportivilor „samurai” vor putea aplauda virtual antrenamentele viitorilor olimpici Tokyo 2020, de oriunde ar fi.

Lansarea aplicatiei a avut loc in cadrul evenimentului de lansare a „Samurai 2020” – programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editie de vara a Jocurilor Olimpice – Tokyo 2020.

Aplicatia isi propune, pe de o parte, sa mute discursul public despre rezultatele olimpicilor catre efortul imens care sta in spatele participarilor la Jocurile Olimpice, iar pe de alta parte, sa-i insufleteasca pe sportivi atunci cand le e mai greu. Adica la sutele de antrenamente care fac parte din pregatirea pentru urmatorii doi ani si cateva luni.

Aplicatia „Hai Samurai” este dezvoltata in doua variante: una pentru sportivii care fac parte din programul „Samurai 2020” si una pentru public.

Modulul pentru sportivii „samurai” va fi cuplat la dispozitive smart watch sportiv Fitbit, oferite de BCR tuturor sportivilor din program. Cand pulsul sportivilor va depasi o anumita intensitate, aplicatia va trimite notificari romanilor, anuntand fiecare antrenament in parte.

Aplicatia pentru public, disponibila deja pentru Android , in curand si pentru iOS, va face cunoscut romanilor efortul sportivilor, iar pe baza notificarilor, ei vor putea transmite incurajari in salile de antrenament, la orice ora, intr-un mod foarte simplu: aplauze cu telefonul.

Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail & Private Banking, BCR, a spus: „Trebuie sa intelegem efortul sportivilor din spatele unei participari la Olimpiade, nu doar atunci cand castigam sau pierdem. Pana la Tokyo 2020, mai sunt aproximativ 900 de zile cu cel putin doua antrenamente pe zi. Sunt prea putini cei care constientizeaza aceasta munca. Cunoscandu-i cu adevarat noi credem ca romanii vor fi gata sa-si puna toata increderea in sportivii nostri. Si astfel, sa-i insufletim si mai tare pe cei care reprezinta Romania. Pentru ca ei sunt tot ce avem noi mai bun”.2

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...