Bayern Munchen, ridiculizata de Nurnberg

0
100

în primul meci al etapei din Bundesliga, campioana Bayern Munchen a fost ridiculizată în deplasare de FC Nurnberg care s-a impus la scor de forfait, 3-0.

Cu un nou antrenor la timonă, Ottmar Hitzfeld în locul lui Felix Magath, Bayern Munchen continuă să aibe un sezon dezastruos în campionatul intern iar înfrângerea de la Nurnberg, 0-3, a fost doar urmarea normală a unei perioade în care Bayern este deja la opt puncte în spatele lui Werder Bremen şi Schalke 04.

Meciul de la Nurnberg a fost până la un moment dat foarte echilibrat dar gazdele au fost mult mai eficiente faţă de Bayern iar acest lucru a făcut diferenţa de pe tabela de marcaj.

Saenko în minutul 13, şut din unghi închis după ce l-a driblat şi pe Kahn, Schroth în minutul 71, reluare cu capul după o centrare a lui Gresko, şi Vittek în minutul 86, după un prim şut respins aiurea de Van Buyten, au fost cei care au îngenuncheat pe rând apărarea bavarezilor.

Nurnberg a jucat cu Schafer – Reinhardt, Wolf, Spiranovic (Beauchamp), Pinola (Polak) – Galaşek, Saenko, Gresko – Vittek, Schroth, Mnari (Banovic), în timp ce Hitzfeld a mizat pe Kahn – Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm – Salihamidzic (Podolski), Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger (Scholl) – Cl. Pizarro (Santa Cruz), Makaay.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here