Bayern Munchen, ridiculizata de Nurnberg

în primul meci al etapei din Bundesliga, campioana Bayern Munchen a fost ridiculizată în deplasare de FC Nurnberg care s-a impus la scor de forfait, 3-0.

Cu un nou antrenor la timonă, Ottmar Hitzfeld în locul lui Felix Magath, Bayern Munchen continuă să aibe un sezon dezastruos în campionatul intern iar înfrângerea de la Nurnberg, 0-3, a fost doar urmarea normală a unei perioade în care Bayern este deja la opt puncte în spatele lui Werder Bremen şi Schalke 04.

Meciul de la Nurnberg a fost până la un moment dat foarte echilibrat dar gazdele au fost mult mai eficiente faţă de Bayern iar acest lucru a făcut diferenţa de pe tabela de marcaj.

Saenko în minutul 13, şut din unghi închis după ce l-a driblat şi pe Kahn, Schroth în minutul 71, reluare cu capul după o centrare a lui Gresko, şi Vittek în minutul 86, după un prim şut respins aiurea de Van Buyten, au fost cei care au îngenuncheat pe rând apărarea bavarezilor.

Nurnberg a jucat cu Schafer – Reinhardt, Wolf, Spiranovic (Beauchamp), Pinola (Polak) – Galaşek, Saenko, Gresko – Vittek, Schroth, Mnari (Banovic), în timp ce Hitzfeld a mizat pe Kahn – Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm – Salihamidzic (Podolski), Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger (Scholl) – Cl. Pizarro (Santa Cruz), Makaay.

Stiri recente

Sfaturi și recomandări pentru controlul tensiunii arteriale

Tensiunea arterială este un parametru pe care medicii recomandă să îl monitorizăm cu atenție, el fiind un bun indicator...