Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Baschetul 3×3 revine în anul olimpic: Start la Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball

Circuitul de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball se reia în acest weekend, 19-20 iunie, cu primul turneul al sezonului 2021. Evenimentul va avea loc în casa baschetului 3×3, pe terenurile din Universitatea Politehnică București, locul unde în 2005 începea povestea disciplinei care a ajuns din stradă la Jocurile Olimpice, acolo unde în iulie va juca și România!

După 20 de luni de la ultimul eveniment, care a avut loc în luna octombrie 2019, după ce comunitatea baschetului 3×3 s-a mutat în online pentru seria de turnee eSport Arena Streetball, terenurile de baschet vor fi din nou animate pentru un weekend plin de sport, distracție și revederi cu prietenii.

Înscrierile pentru primul turneu se fac de astăzi până miercuri, online, pe site-ul oficial 3la3.ro, în limita a 100 de echipe. Fiecare jucător va primi în kit-ul de participare, care costă 100 de lei pentru întreg sezonul, maioul oficial al competiției precum și alte produse oferite de către partenerii Sport Arena Streetball.

Sunt așteptați aproape 500 de jucători, la toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât și la feminin. Cei mai buni jucători de la categoriile Open, atât la masculin cât și la feminin, vor fi recompensați cu premiul Tissot MVP, constând într-un ceas ediție 3×3, oferit de către Albini Prassa, distribuitor oficial al mărcii elvețiene în România.

Toți participanții la competiție precum și cei care îi însoțesc sunt obligați să respecte protocolul medical stabilit de către organizatori, care se bazează pe normele sanitare în vigoare privind evenimentele sportive în aer liber. Jucătorii vor putea fi testați rapid, în mod gratuit, în incinta zonei special amenajate la locul de desfășurare de către Complet Medical.

Actualul sezon va cuprinde patru turnee, toate urmând să se dispute pe terenurile din Politehnică după cum urmează: 19-20 iunie, 17-18 iulie, 14-15 august și 18-19 septembrie. Fazele finale ale fiecărui turneu vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube Sport Arena Streetball.

Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball Tour este organizat în parteneriat cu Mastercard, Tissot, Complet Medical. Radio-ul oficial al competiției este Kiss FM.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: