Te asteptam si pe retelel sociale

Baschet

BASCHET/ Sport Arena Streetball 2009

Vacanţa s-a terminat pentru baschetbaliştii din România! Primele două turnee au adunat pe terenurile din Politehnica peste 2.000 de jucători şi 5.000 de spectatori, adică mai multă lume decât vine la Divizia A într-un întreg sezon.

Iată că, după o lună şi jumătate de relaxare, jucătorii pot din nou să participle la cel mai mare turneu de baschet în aer liber din România: Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio! Da, „by Aspirin Cardio”, pentru că Bayer oferă „aspirină” jucătorilor de baschet.

Meciuri tensionate? Decizii ale arbitrilor care îţi dau dureri de cap? Febră musculară după un turneu istovitor? Probleme după un „tur de forţă” la barul Sport Arena Streetball? O mică insolaţie? Gata, uitaţi de aceste probleme! Bayer Aspirin Cardio a devenit noul sponsor al competiţiei noastre! După renumitele branduri Gatorade, Puma Fragrances şi Timex, e rândul aspirinei de la Bayer să se asocieze cu titlul turneului.

Joi, 17 iulie, au început înscrierile online pentru cel de-al treilea turneu al ediţiei 2009 a Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio. Dacă vreţi să fiţi pe terenurile din Politehnica în weekendul 24-26 iulie, încercaţi pe www.3la3.ro să vă înscrieţi, asta în cazul în care alte 200 de echipe nu v-au luat-o înainte şi înscrierile s-au încheiat.

Aşadar, fără alte comentarii de prisos, vă invităm pe terenurile Sport Arena din Politehnică. Nu vă promitem medicamente compensate, fiindcă ar trebui să le rezervăm mult mai multe locuri reprezentanţilor de vârsta a treia, care ar forma cu siguranţă cozi în faţa bazei. Pe timp de criză, Bayer Aspirin Cardio vă oferă o supradoză de baschet spectacol la Sport Arena Streetball by Aspirin Cardio!

Citeste mai multe!