Te asteptam si pe retelel sociale

Baschet

Baschet / Mobitelco s-a retras de la licitatia pentru Final Four

Clubul Mobitelco Cluj a anuntat, luni, ca nu mai participa la licitatia pentru organizarea turneului final al Cupei Romaniei.  

Mircea Cristescu, presedintele executiv al clujenilor, a dezvaluit motivele:  

Am fost rugati de cei de la Asesoft sa-i lasam pe ei sa organizeze turneul. Anul acesta firma Asesoft implineste 10 ani de la infiintare. Suntem oameni si i-am inteles. Speram ca o data sa ne intoarca serviciul si sa nu uite”, a spus Cristescu.

Turneul final al Cupei Romaniei va avea loc in 30 si 31 martie, iar in 12 martie se va stabili orasul castigator. La licitatie vor mai participa pe langa CSU Ploiesti si celelalte doua echipe calificate in „Final Four” ,Elba Timisoara si CSU Sibiu.

Suma de pornire a licitatiei este de 7 500 de lei.

Anul trecut, „U” Mobitelco s-a calificat in finala disputata atunci la Sibiu, dar a fost invinsa de CSU Asesoft Ploiesti.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: