Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Barrichello vrea cat mai multe victorii in noul sezon

Rubens Barrichello s-a declarat increzator in sansele sale pentru noul sezon, la dezvaluirea noului monopost al echipei sale Honda RA107.

Masina a fost prezentata astazi pe circuitul din Barcelona, cu o caroserie integral neagra, culorile in care masina va concura in acest sezon, urmand a fii stabilite luna viitoare.

Pilotul brazilian in varsta de 34 de ani, crede ca al doilea sau an la Honda, va marca o imbunatatire a locului 6 pe care l-a ocupat la sfarsitul sezonului trecut in clasamentul general al pilotilor.

„Stiu ca echipa de la Honda a muncit foarte mult pentru acest model, si acest gen de efort ma face sa cred ca ne vom apropia de indeplinirea obiectivelor noastre in acest sezon. Cred ca anul 2007 poate fii unul special, de aceea astept cu nerabdare startul noului sezon”, a declarat Barrichello.

Brazilianul deja a avut ocazia sa testeze noua masina, iar primele sale impresii au fost bune, el declarandu-se mai ales multumit de felul in care monopostul a reactionat la noile cauciucuri Bridgestone, care vor fii folosite de toate echipele in acest sezon.

„Am avut o prima zi de teste foarte incurajatoare, iar primele mele impresii sunt foarte bune. Sunt uimit de felul in care masina si echipa au evoluat in primul an de cand ma aflu aici, si cred ca toatea acestea sunt un pas in directia cea buna”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: