Barcelona se distanteaza la 4 puncte

FC Barcelona a fost una dintre performerele etapei din Spania însă catalanii s-au chinuit din greu să treacă de Mallorca, formaţie pe care au învins-o cu 1-0 după un autogol venit în minutul 88.

Ronaldinho şi compania au dominat meciul cu Mallorca, au avut mai puţine ocazii decât de obicei însă a fost nevoie de fatidicul minut 88 pentru ca gazdele să-şi adjudece cele trei puncte după un autogol amuzant al lui Fernando Navarro, un fundaş stânga lansat în fotbalul mare chiar de FC Barcelona.

Catalanii au profitat de înfrângerea lui Real Madrid la Santander dar şi de cea a Sevilliei la Valencia, David Villa reuşind o dublă de vis dar al doilea gol marcat după ce Sevilla juca în 10 după eliminarea germanului Hinkel.

Getafe, cu Cosmin Contra integralist şi cu o evoluţie mediocră, a trecut la pas de Villarreal, 3-0, goluri Casquero, Verpakovskis şi Pachon, Celta Vigo, cu Gabriel Tamaş integralist şi cu o evoluţie bună, a învins cu 1-0 pe Deportivo La Coruna, gol Fernando Baiano, iar Recreativo Huelva, cu Laurenţiu Roşu introdus pe teren doar în ultimele şapte minute în ciuda dublei din etapa precedentă, a obţinut un 1-1 la Osasuna, goluri Cesar Cruchaga, pentru gazde, şi Florent Sinama Pongolle, pentru oaspeţi.

În celelalte partide de duminică, Atletico Madrid a învins cu 1-0 pe Levante, gol Fernando Torres, Gimnastic a învins cu 1-0 pe Zaragoza, gol Javier Portillo, iar Bilbao a învins cu 2-1 pe Espanyol Barcelona, goluri Urzaiz, de două ori, respectiv Jonatas.

Articolul anteriorDerby pustiu
Articolul urmatorAnglia: Manchester United sau Chelsea ?
Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...