Barcelona, la un pas de finala

În prima manşă din semifinalele Cupei Spaniei, FC Barcelona a dat recital cu Getafe, 5-2, după un meci în care argentinianul Lionel Messi a marcat un golazo precum cele reuşite de Maradona la Mondialul din 1986.

În minutul 19, la 1-0 pentru Barcelona, Messi a preluat balonul undeva la centrul terenului, pe partea dreaptă a atacului echipei lui Rijkaard, şi s-a dus cu mingea la picior până în poarta lui Getafe, driblând patru adversari şi pe portarul oaspeţilor.

Fără Ronaldinho, afectat în continuare de oboseală, conform unora, sau mononucleoză, conform altora, Barcelona a reuşit unul din cele mai bune meciuri din ultima perioadă şi a învins pe Getafe cu 5-2, goluri Messi, de două ori, Xavi, Gudjohnsen şi Etoo, respectiv Guiza şi Nacho.

Echipa lui Frank Rijkaard a făcut un pas spre finala Cupei Spaniei urmând însă ca returul să decidă exact pe 9 mai. În a doua semifinală se întâlnesc Deportivo La Coruna şi una din adversarele Barcelonei din lupta pentru titlu, FC Sevilla.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...