Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Banii incasati pentru bilete la meciul Italia – Romania vor fi returnati

Banii incasati in urma comercializarii biletelor la meciul amical Italia – Romania, ce urma sa se dispute miercuri, la Siena, vor fi returnati incepand de luni, dupa ce partida a fost anulata, ca urmare a gravelor incidente de la partida Catania – Palermo, 1-2.

Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) a dat publicitatii un comunicat in care anunta ca AC Siena si Comeon Web vor returna integral banii celor care si-au cumparat bilete pentru partida Italia – Romania, in intervalul luni – sambata.
Dupa incidentele de la Catania, soldate cu moartea unui politist si cu ranirea altor 71 de persoane, FIGC a decis sa suspende pe termen nelimitat partidele din toate ligile campionatului Italiei, dar si pe cele ale echipelor nationale de seniori si tineret.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: