Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Bălgrădean şi Vătăjelu, chemaţi la naţională!

Cei doi jucători ai Universităţii fac parte din lotul României pentru meciul cu Insulele Feroe. Ştiinţa Craiova este echipa momentului în Liga 1, după o serie fantastică de 17 meciuri fără înfrângere. Evoluţiile excelente ale alb-albaştrilor au atras atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu. Astfel, goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean şi fundaşul de bandă stângă Bogdan Vătăjelu au fost convocaţi pentru partida cu Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European 2016. Meciul este programat pe 29 martie, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti. Jucătorii Universităţii vor trebui să se prezinte pe 23 martie la reunirea lotului primei reprezentative. Cristi Bălgrădean şi Bogdan Vătăjelu, alături de Andrei Dumitraş, au participat în această iarnă, în perioada 3-15 februarie, la stagiul de pregătire al naţionalei din Antalya. Reamintim că Nuno Rocha a fost chemat la reprezentativa Capului Verde pentru o partidă de verificare în compania Portugaliei.

 

„Ştiinţa Craiova“ şi „Campioana unei mari iubiri“ sunt mărci înregistrate ale clubului Universitatea Craiova.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: