Avantajele unui curs de instructor fitness la Asociația Succes în Educație și Sport

Dacă ești pasionat de sport, nu renunți ușor, un job de birou de la 9 la 5 nu te reprezintă, ai vrut mereu șă lucrezi cu oamenii, scopul tău este să îi ajuți pe ceilalți, totul într-un mediu dinamic, în care cea mai mare satisfacție este să vezi fericirea din ochii persoanei care atinge obiectivele propuse și asta este țelul tău, atunci un curs de instructor de fitness poate fi pasul pentru un nou început în cariera ta.

Asociația Succes în Educație și Sport vine în sprijinul oamenilor și oferă acest curs de instructor fitness special conceput, ce beneficiază de recunoștere internațională, cu o parte ce se desfășoară atât teoretic (de luni până vineri), cât și practic (sâmbătă și duminică). Durata acestui curs fiind de 6 săptămâni.

Pe durata cursului de instructor de fitness, cursanții sunt încurajați să se pregătească și individual, accesând în mod gratuit toate activitățile centrelor de practică Stay Fit.

De ce să alegi un curs de instructor de fitness la Asociația Succes în Educație și Sport ?

  • Lectorii sunt profesioniști și au pregătirea necesară pentru a face din dumneavoastră viitori instructori de fitness de top.
  • Cursul este necesar atât pentru cei care doresc să profeseze în acest domeniu dar este util și pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunoștințe pe care să le aplice în timpul pregătirii sportive.
  • La finalul acestui curs de instructor fitness se susține un examen ce constă într-o probă scrisă și probă practică iar după absolvirea examenului se obține certificatul de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.
  • De asemenea veți obține și un certificat de participare marca Stay Fit Academy.
  • Beneficiezi de promovare gratuită prin apariții în reviste sportive online, oferită de Succes Grup.

Cursul de instructor de fitness vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și în străinătate, fiind autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Să devii instructor de fitness poate fi o experiență distractivă și plină de satisfacții. Devii astfel o sursă de inspirație pentru alții și îi îndemni în același timp să urmeze un stil de viață sănătos.

Beneficiile sportului nu mai sunt demult un secret și practicarea acestuia cu regularitate are efecte dovedite precum : îmbunătățirea stării fizice și mentale, concentrării și atenției, reducrea stresului și a anxietății, menținerea unei greutăți optime, îmbunătățirea calității somnului. Endorfinele eliberate în timpul exercițiilor fizice îți dau o stare de bine, și astfel ziua ta devine automat mai bună.

Avantaje pe care le ai ca și instructor de fitness:

  • Îți împărtășești pasiunea pentru fitness și îi inspiri pe ceilalți să își stabilească și să realizeze obiective personale.
  • Libertatea unui program de lucru flexibil. Alegi orele în care dorești să lucrezi și programul care ți se potrivește.
  • Știi că ai făcut ceva bun pentru tine și faptul că îi ajuți și pe alții în același timp este foarte satisfăcător. Exercițiile fizice ajută la ameliorarea stresului și a anxietății.
  • Ai acces gratuit în sala de sport la cluburile unde predați.

Infiderent care este motivul tău, Asociația Succes în Educație și Sport este locul perfect pentru un start echilibrat în cariera ta.

Garanția calității se regăsește în toate cursurile Asociației Succes în Educațieși Sport, primind feedback permanent de la cursanți, pentru îmbunătățirea continuă a satisfacției acestora.

 

Stiri recente

Ce adversari poate avea CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj e pe locul doi în Superliga și va juca în preliminariile Conference League. Ardelenii vor juca în turul...