Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Avancronica / AZ 67 Alkmaar – Werder Bremen

AZ Alkmaar a depăşit de o manieră uluitoare pe Fenerbahce şi Newcastle pentru a ajunge în această fază a competiţiei, 3-3 în deplasare şi 2-2 acasă, după ce a fost condusă cu 2-0, cu Fenerbahce, şi 2-4 în deplasare şi 2-0 acasă cu Newcastle, iar olandezii speră să-şi menţină recordul uluitor de 30 de meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu în cupele europene şi după disputa cu Bremen.

Venită în Cupa UEFA din grupele Ligii Campionilor, Bremen a eliminat jucători în ambele faze disputate până acum în această competiţie, 3-0 şi 1-3 cu Ajax-ul lui Ogăraru şi Mitea şi 1-0 şi 2-0 cu Celta lui Gabi Tamaş.

Danny Koevermans, atacantul lui Alkmaar care a marcat în ambele partide cu Newcastle şi a fost selecţionat în echipa Olandei, a considerat tragerea la sorţi ca fiind una extrem de grea pentru echipa sa dar cum Alkmaar a eliminat nume precum Fenerbahce şi Newcastle, Koevermans crede că totul este posibil şi în dubla cu Bremen.

De partea cealaltă, tehnicianul nemţilor, Thomas Schaaf, consideră că Alkmaar este cel puţin la fel de bună precum Ajax, victima lui Bremen din 16-imi, şi speră ca echipa sa să obţină un rezultat cât mai mult în Olanda, pe terenul unei echipe ce joacă perfect acasă, pentru a avea o misiune mai uşoară la Bremen.

Alkmaar a mai jucat o dublă contra unei echipe din Germania, 0-0 şi 2-1 cu Alemmania Aachen în Cupa UEFA în sezonul 2004-2005, iar Bremen a jucat patru duble contra unor echipe din Olanda şi are un record negativ, o victorie, 3-0 cu Ajax din acest sezon, trei egaluri şi cinci înfrângeri.

Citeste mai multe!