AutoArena/ Ford vine la Craiova!

După o perioadă de aşteptare, Comisia Europeană a anunţat finalizarea investigaţiei deschisă în cazul privatizării Automobile Craiova, permiţînd astfel Ford continuarea procedurilor necesare în vederea cumpărării uzinei. Achiziţia fabricii va fi finalizată după adoptarea legii speciale pentru privatizarea Automobile Craiova de către Parlamentul României. Legea specială urmează să fie adoptată în data de 4 martie 2008.

“Mă bucur că investigaţia Comisiei Europene s-a încheiat într-un timp atît de scurt”, a declarat John Fleming (foto), preşedinte şi CEO al Ford Europa. “Am lucrat împreună cu autorităţile române contra cronometru pentru a transmite toate informaţiile necesare Comisiei în elaborarea deciziei sale. Planurile şi angajamentele noastre pentru fabrica din Craiova rămîn neschimbate”, a spus Fleming. “Acum, scopul nostru este acela de a prelua fabrica cît mai curînd posibil şi de a o transforma într-un centru de producţie auto de talie internaţională.”

           

Continuarea in numarul 100
(4 – 10 martie 2008)
Sport Magazin

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...