AUTO/ Wilkommen Boxster Spyder!

Inginerii Porsche au reuşit să reducă masa acestui model cu peste 80 de kilograme în comparaţie cu cea a versiunii de la care s-a pornit, rezultând un raport putere/greutate de 247 CP/tonă. Boxster Spyder poate fi echipat şi cu o transmisie cu dublu ambreiaj, iar pachetul standard SportChrono oferă şi un sistem de LaunchControl. Cu ajutorul acestui sistem, maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde, iar viteza maximă este de 267 km/h. Cu ajutorul aceastei transmisii, noul Porsche Boxster Spyder are un consum mediu de 9,3 litri la 100 kilometri, după cum susţine constructorul.

Interiorul lui Porsche Boxster Spyder prezintă şi el anumite elemente care sunt proiectate special pentru reducerea masei totale a roadster-ului german. Printre acestea sunt scaunele scoică extrem de uşoare, mânerele de pe uşi şi eliminarea radioului şi a unităţii de aer condiţionat din dotările standard.

Preţul de pornire al unui Porsche Boxster Spyder va fi de 53.100 de euro, fără taxe.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...