Te asteptam si pe retelel sociale

AutoArena

AUTO/ Scandalul Zoe

Conform statisticilor, Zoe este pe locul 17 într-un top al numelor date nou-nascut ilor din Frant a. Din aceasta cauza, multe familii au init iat o petit ie publica prin care le solicita celor de la Renault sa schimbe aceasta denumire.

«Multe dintre fetele noastre au acest nume frumos si nu vrem sa fie asociat cu o masina. Vrem sa ne unim si sa fort am aceasta companie sa nu distruga un nume deosebit pentru copiii nostri»
, a spus unul dintre init iatorii petit iei.

Pâna acum, cei de la Renault nu sunt impresionat i de nemult umirea oamenilor. Conform cotidianului The Times, un purtator de cuvânt al companiei a precizat ca Renault foloseste acest nume pentru ca, pe de o parte, evoca feminitate, tineret e si vivacitate, iar pe de alta parte este si o referint a la conceptul de emisii zero.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: