Te asteptam si pe retelel sociale

AutoArena

AUTO/ Revolut ia Audi A8

Noua masina are un design mult diferit fat a de actualul model, folosind multe elemente ce s-au regasit în premiera pe modelul A4, diferen tele cele mai vizibile fiind la part ile frontale si posterioare. Conform presedintelui companiei, Rupert Stadler, noul A8 demonstreaza de ce este capabil brand-ul Audi si vine cu o noua linie de design ce se va regasi în urmatorii ani la toata gama.

Masina proaspat lansata este mai mare decât modelul precedent, având peste 5 metri lungime, aproape doi metri lat ime si aproape 1,5 metri înalt ime. În acelasi timp, este mai lunga si mai lata decât rivalii Mercedes S-Klasse si BMW Seria7, dar mai joasa decât amândoua. Per total, noul A8 este în acest moment cel mai mare automobil din segmentul sau.

Audi a construit noua limuzina integral din aluminiu si aliaje usoare, ob tinându-se astfel o greutate cu 110 kg mai mica decât la vechiul model. Conform estimarilor producatorului, acest lucru va contribui la o reducere cu aproape 20% a consumului de combustibil. La momentul punerii în vânzare, noul A8 va  fi disponibil cu doua motoare, unul pe benzina si unul pe motorina, ambele având o dispunere V8 si o capacitate de 4,2 litri.

În ultima parte a lui 2010, A8 va fi echipat si cu un motor V6 diesel de trei litri. Si interiorul limuzinei este complet nou. Schimbatorul de viteza este unul electronic cu patru pozit ii, comanda sistemului MMI a fost mutata mai sus, pe consola centrala, iar display-ul sistemului multimedia este acum de tip touch-screen.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: