Te asteptam si pe retelel sociale

Rally

AUTO/ Kimi Raikkonen spre Citroen

Mai mult decât atât, presa din Franţ a susţ ine că finlandezul a semnat deja un precontract cu constructorul francez ş i că înţ elegerea va fi în curând anun ţată şi în mod oficial.

În acelasi timp, Steve Robertson, managerul pilotului, a mai spus că Raikkonen ar fi dispus să discute cu echipa de Formula 1 Mercedes GP doar dacă aceasta îi poate garanta că va avea o maş ină competitivă.

Conform lui Robertson, Kimi ar alerga ş i anul viitor în Marele Circ doar dacă va avea un material de concurs cu care sa poată câş tiga curse ş i cu care să se poată lupta pentru titlul mondial.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: