Te asteptam si pe retelel sociale

AutoArena

AUTO/ Fiesta S2000

Modelul la care s-a lucrat noua luni este eligibil sa participe în campionate nat ionale de raliuri si în Intercontinental Rally Challenge, urmând a fi testat pentru omologare de catre Federat ia Internat ionala de Automobilism în ianuarie 2010.

Proiectata si dezvoltata pe baza tehnologiilor folosite si pentru product ia actualului model Ford Focus RS WRC, Fiesta S2000 a «strâns» deja peste 3.000 km de teste si a fost prezenta si la ultima etapa din Intercontinental Rally Challenge, Raliul Sco iei.

Noul model îi calca pe urme lui Fiesta R2, masina cu trac iune fat a, care a fost lansata în prima parte a acestui an si a câstigat deja mai multe raliuri în Europa.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: