Au revoir! Thereau a semnat cu Anderlecht

Atacantul francez Cyril Thereau (foto) a fost vindut, marti, de FC Steaua gruparii belgiene Anderlecht Bruxelles pentru suma de 2,9 milioane de euro, asa cum anuntase finantatorul Gigi Becali.

La intilnirea dintre oficialii FC Steaua si Anderlecht Bruxelles, din partea clubului belgian participind secretarul general Philippe Collin si managerul general Herman Van Holsbeeck, a fost prezent si reprezentantul gruparii Charleroi, managerul general Arnaut-Mogi Bayat, clubul de unde Thereau a ajuns la Steaua in august 2006, pentru suma de 700.000 de euro.

Finantatorul stelist Gigi Becali a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca Thereau va pleca pentru 2,9 milioane de euro.

Anderlecht Bruxelles este campioana Belgiei si va juca in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, unde va fi cap de serie, ca si Steaua, in cazul in care vicecampioana Rominiei se va califica in aceasta faza.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...