”Au fost 40 de grade, ne sufocam pe teren”

0
127

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă, după prima manşă din turul III al Cupei UEFA Intertoto, scor 1-2, în faţa lui Neftci Baku, că nu îşi face griji în privinţa calificării, deoarece elevii lui Viorel Hizo vor învinge categoric în retur, transmite corespondentul NewsIn.

“Nu-mi fac griji în ceea ce priveşte calificarea. Neftci este o echipă de bătut. Am avut şansa şi în tur. Dacă nu era eliminarea lui Bălace, altul era rezultatul. Oricum, echipa este peste cea din sezonul trecut”, a spus Porumboiu.

Antrenorul grupării vasluiene, Viorel Hizo, a pus înfrângerea suferită pe seama căldurii excesive de la ora jocului. “Baku a fost împinsă de la spate şi de cei 20.000 de suporteri, care au ştiut să facă atmosferă. Noi am jucat doar la 60 la sută din potenţialul real. Nu am evoluat niciodată în asemenea condiţii, la peste 40 de grade. Simţeam că ne sufocăm la un moment dat“, a explicat tehnicianul.

De partea cealalătă, antrenorul azerilor, Anatoli Damianenko, le-a cerut jucătorilor săi să uite partida tur, fiindcă la Vaslui va fi foarte greu. “Ne aşteaptă un retur greu. Vasluiul este o echipă foarte puternică şi sunt sigur că nu ne vor ierta pe propriul teren“, a afirmat Damianenko.

Echipa pregătită de Viorel Hizo, FC Vaslui, a pierdut, sâmbătă, scor 1-2, meciul cu gruparea azeră Neftci Baku, contând pentru prima manşă a turului III din Cupa UEFA Intertoto. Returul se va disputa pe 26 iulie, de la ora 20:30, la Vaslui, iar câştigătoarea dublei manşe se va califica în turul II preliminar al Cupei UEFA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here