Te asteptam si pe retelel sociale

Baschet

Asesoft, la cea de-a 19-a victorie consecutiva

19 victorii consecutive pentru Asesoft Ploieşti. Liderul campionatului naţional de baschet s-a impus categoric în deplasarea de la U Mobitelco Cluj, scor 90 la 62.

Cu sârbul Obradovic şi Virgil Căruţaşu în formă de zile mari, Asesoft a controlat tot meciul şi a obţinut o victorie clară pe terenul rivalei U Mobitelco Cluj. Diferenţa de 28 de puncte i-a surprins şi pe jucătorii ploieşteni, care cred că sunt favoriţi la câştigarea unui nou titlu.

„Nu ne aşteptam la o diferenţă aşa de mare. Cu avantajul terenului propriu cred că vom câştiga un nou titlu”, a spus Virgil Căruţaşu.

Total nemulţumit de prestaţia echipei sale, preşedintele clujenilor a recunoscut superioritatea trupei lui Mladen Joicic.

„Asesoft a dovedit că e o echipă foarte puternică, din păcate pentru noi elanul a fost mai mare, putinţa mai puţin”, a declarat Mircea Cristescu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: