Argaseala, despre transferul lui Cristocea: „Ne-am inteles cu UTA”

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, miercuri, ca s-a inteles cu UTA pentru un transfer definitiv al mijlocasului Vasilica Cristocea, dar a mai ramas ca si jucatorul sa ajunga la un acord cu formatia aradeana.

„Noi ne-am pus de acord cu UTA pentru un transfer definitiv al lui Cristocea. Ramine ca si jucatorul sa se inteleaga cu aradenii”, a spus Argaseala fara a preciza suma asupra careia cele doua cluburi au cazut de acord.

In ceea ce-i priveste pe ceilalti doi jucatori aflati pe lista de transferuri, Dorel Zaharia si Marius Croitoru, Argaseala a spus: „Zaharia s-a intors din China si acum asteptam ca Tianjin Teda sa ne trimita actele de transfer. S-a intirziat atit de mult din cauza Anului Nou chinezesc. Croitoru inca nu si-a gasit echipa si, deocamdata, va ramine la echipa a doua”.

Vasilica Cristocea, Marius Croitoru, Dorel Zaharia, Valentin Badoi si Victoras Iacob au fost pusi la inceputul anului pe lista de transferuri a Stelei. Dintre acestia, doar ultimii doi au semnat cu alte echipe, Iacob cu FC Kaiserslautern, iar Badoi cu Poli Timisoara.

NewsIn

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...