Arbitrii suspendati dupa derby

Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a declarat, astazi, ca cei doi tusieri de la derby-ul Rapid-Dinamo au fost retinuti de la delegari. Centralul Sebastian Coltescu va ramane rezerva la partida din etapa a XXXVIII-a dintre CFR Cluj si Steaua, care va avea loc joi, la ora 15:30.

“Cei doi asistenti care au gresit ( Aurel Onita si Marcel Savaniu), au fost opriti de la delegari si nu mai figureaza in programul pentru etapa viitoare. Coltescu nu a avut greseli evidente si va ramane pentru meciul CFR-Steaua, unde este oricum rezerva” a relatat Gheorghe Constantin.

Rapidistii au criticat dur prestatia celor doi asistenti, Marcel Savaniu a fost acuzat pentru cartonasul rosu aratat eronat fundasului Marius Constantin, iar lui Aurel Onita i se reproseaza ca a anulat un gol valabil inscris de Ionut Mazilu pe finalul partidei si ca nu i-a semnalizat centralului Coltescu penalty la Valentin Badoi. Giulestenii il critica si pe centralul partide, deoarece nu i-a aratat cel de-al doilea cartonas galben fundasului dinamovist Radu Stefan.

Constantin a replicat la acuzele aduse arbitrilor de catre patronul Rapidului, George Copos: “Presiunea pe arbitri este foarte mare, iar unii nu pot face fata. Toti arbitrii mai gresesc, indiferent de nivel. Eu am delegat la acest meci cel mai in forma arbitru pe care il aveam, el fiind laudat de ambele parti. In plus, domnul Copos este chiar cel care s-a opus aducerii unor arbitri straini”.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...