Te asteptam si pe retelel sociale

Box

ANS vrea să revitalizeze boxul românesc

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat astăzi, într-un comunicat de presă, că este în căutare de soluţii pentru a sprijini boxul românesc în încercarea acestuia de a-şi recâştiga tradiţia.

Agenţia Naţională pentru Sport caută conform Legii de dezvoltare a sportului soluţii pentru a sprijini Federaţiile ca acestea să-şi desfăşoare în condiţii cât mai bune activitatea.

în acest moment, un punct important în programa ANS îl reprezintă situaţia boxului, o disciplină cu tradiţie şi mare potenţial în obţinerea de medalii şi rezultate internaţionale.

Astfel că, au avut discuţii cu majoritatea celor implicaţi în lumea boxului românesc şi este de aşteptat ca în curând să se realizeze o platformă comună de acţiune în spiritul şi litera legislaţiei pornindu-se de la ideile primite.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: