Te asteptam si pe retelel sociale

Baschet

Annemarie Parau, eliminata din Euroliga

După ce în primele 2 meciuri dintre Fenerbahce şi Dexia Namur victoriile au fost împărţite, meciul 3 avea să stabilească echipa care va accede în primele 8 echipe ale Europei.

Partida disputată în Turcia nu a avut istoric, Fenerbahce desprinzându-se din start, scor 22-8 după 10 minute. Sfertul 2 a fost singurul în care Dexia a fost capabilă să se ridice la nivelul adversarei iar la pauză diferenţa s-a păstrat intactă, scor 42-28.
în cel de-al treilea sfert Fenerbahce a fost practic singură pe parchet diferenţa ajungând la cote inimaginabile. După 30 de minute scorul era 71-42. Ultimele 10 minute practic nu au mai contat turcoaicele reducând mult din ritm. Scor final 84-56 iar aventura europeană a Annei Pârău se termină aici, Fenerbahce fiind echipa care accede în sferturile de finală ale competiţiei după ce a trecut de campioana Belgiei cu scorul general de 2-1.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: